Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Από Ίκαροι ... πιλότοι της ΠΑ "διά χειρός" Π.Παναγιωτόπουλου

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, παρέστη σήμερα στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Ικάρων όπου επέδωσε τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς. Μετά το πέρας της τελετής....
έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι εξαιρετική τιμή για μένα προσωπικά, αλλά και για όλους τους εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων που είμαστε σήμερα παρόντες σε αυτή την λαμπρή τελετή της αποφοίτησης από την Σχολή Ικάρων. Όλα ήταν εξαιρετικά μέσα στην λιτότητα, η οποία χαρακτηρίζει την εποχή που ζούμε.
Θέλω να συγχαρώ όλους τους αποφοίτους, να ευχηθώ ο Θεός να τους δίνει δύναμη και φώτιση να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, να έχουν επιτυχία στο έργο τους και να φανούν αντάξιοι των λαμπρών παραδόσεων της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και της μεγάλης προσφοράς της, στην πατρίδα και στο Έθνος.
Θέλω να τονίσω ότι παρότι περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές, η κυβέρνηση και πιστεύω και όλα τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων, στεκόμαστε δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητα τους όσο γίνεται λιγότερο δύσκολη και να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα  εφόδια για να μπορούν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
Θέλω να τονίσω την μεγάλη σημασία που έχει το γεγονός ότι σπουδαστές της Σχολής Ικάρων από διαφορετικές χώρες – πέραν της Κυπριακής Δημοκρατίας – αποφοίτησαν σήμερα μαζί με τους Έλληνες και Ελληνίδες συμμαθητές τους. Είναι κάτι που εμείς θέλουμε να συνεχιστεί, ως πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας γιατί τα παιδιά αυτά κορίτσια και αγόρια αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές των αξιών και των ιδανικών του Ελληνισμού στις τέσσερις άκρες της οικουμένης.
Καλές πτήσεις, καλή δύναμη σε όλους. Καλή επιτυχία στο έργο και την αποστολή των παιδιών που αποφοίτησαν σήμερα από τη Σχολή Ικάρων.».

defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου