Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Συστήματα αναγνώρισης DB-110 για τα τουρκικά F-16

H τουρκική Αεροπορία πρόκειται να προμηθευτεί τέσσερα ατρακτίδια αναγνώρισης DB-110 αναφέρει η ιστοσελίδα limitofadvance.wordpress.com. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας UTC Aerospace Systems (UTCAS), Η τουρκική βιομηχανία ηλεκτρονικών Aselsan έχει απονέμει σύμβαση, για λογαριασμό....
της τουρκικής Πολεμική Αεροπορίας (ΤΠΑ), στην εταιρεία UTCAS, για την παροχή του προηγμένου συστήματος αναγνώρισης DB-110 το οποίο θα τοποθετηθεί στα μαχητικά αεροσκάφη F-16 της Τουρκίας, στα πλαίσια του προγράμματος εναέριας αναγνώρισης (TARP).
Στα πλαίσια της συμβάσεως TARP, η UTCAS θα προμηθεύσει τέσσερα ηλεκτρο-οπτικα ατρακτίδια υπέρυθρης παρατήρησης (EO/IR) στα μαχητικά αεροσκάφη της ΤΠΑ, και τρία ενσωματωμένα συστήματα εκμετάλλευσης εικόνας. Η εταιρεία θα παρέχει επίσης, εκπαίδευση και διοικητική υποστήριξη.
Τα ψηφιακά ατρακτίδια αναγνώρισης, μπορούν να συλλάβουν νυχτερινές και ημερήσιες εικόνες, χρησιμοποιώντας ηλεκτρο-οπτικους αισθητήρες με τεχνολογία υπερύθρων.
Οι εικόνες μπορούν να μεταδοθούν σε επίγειους αναλυτές στο έδαφος σε πραγματικό χρόνο, όπως επίσης και να προβληθούν στην οθόνη που βρίσκεται στο πιλοτήριο, δίνοντας την δυνατότητα τους πιλότους να επιβεβαιώσουν στόχους και ανακαθορίσουν την αποστολή τους, βάσει των δυνατοτήτων που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της αποστολής.
defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου