Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ! Τούρκος ΥΠΑΜ: Κατασκευή τουρκικού μαχητικού

Ο Τούρκος  υπουργός Εθνικής Άμυνας İsmet Yılmaz δήλωσε ότι  έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για τα σχέδια του πολεμικού αεροσκάφους αναφέρει το trt. Ο Yılmaz  σημειώνοντας ότι οι εργασίες στην αμυντική βιομηχανία έχουν φτάσει στο σημείο ώστε να παράγεται  το 50% των αμυντικών αναγκών....
των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, προσθέτοντας ότι  «όταν φτάσουμε στην 100η επέτειο ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας, θα παρουσιάσουμε θετικά αποτελέσματα σχετικά με την κατασκευή του εγχώριου πολεμικού μας αεροσκάφους».
«Εμείς σκοπεύαμε να παράγουμε οπλικά συστήματα για περισσότερες  ανάγκες του τουρκικού στρατού και το καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο που παράγουμε πάνω από 50% των αναγκών των Τουρκικών Δυνάμεων. Κατασκευάζουμε τα δικά μας άρματα μάχης , τα δικά μας βλήματα καθώς και τα δικά μας πυραύλους . Επίσης ξεκίνησαν και οι εργασίες για αυτά που δεν παράγουμε ακόμη. Αυτή τη στιγμή αρχίσαμε τις μελέτες για το νέο τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος, Αυτά δεν είναι εύκολα ζητήματα που μπορούν να πραγματοποιηθούν από τη μία στην άλλη στιγμή. Τα αποτελέσματα από μια τέτοια εργασία θα φανούν 7-10 ή ακόμα και σε 15 χρόνια. Ελπίζω πως στην 100η επέτειο της ίδρυσης της Δημοκρατίας μας θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε θετικό αποτέλεσμα στον λαό μας», είπε χαρακτηρίστηκα ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας, İsmet Yılmaz.
defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου