Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΡΩΣΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ Α/ΦΟΣ Νέο εκσυγχρονισμένο βαρύ μεταφορικό IL-76MD-90A

Στο εργοστάσιο του Ulyanovsk τελειώνουν οι εργασίες του πρωτότυπου βαρύ μεταφορικού αεροσκάφους Il-76MD-90A.Όπως διευκρινίζεται στο εργοστάσιο αεροσκαφών στο εγγύς μέλλον θα πραγματοποιηθούν  δοκιμαστικές πτήσεις του νέου εκσυγχρονισμένου μοντέλου  και οι τεχνικοί θα εργάζονται πυρετωδώς  για....
τον έλεγχο των νέων συστημάτων και του εξοπλισμού. Τον Οκτώβριο του 2012, υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας 39  βαρέων μεταφορικών αεροσκαφών Il-76MD-90A.  Το ύψος της παραγγελίας φτάνει τα 140 δισεκατομμύρια ρούβλια.
Όπως εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής "Aviastar-SP" Sergey Dementiev, σύντομα θα παραδοθούν στους πρώτους πελάτες τα πρώτα τέσσερα  IL-76. Το πρώτο αεροσκάφος θα είναι έτοιμο προς παράδοση στις 25 Νοέμβρη 2014.
Βάση του σχεδίου παραγωγής του εργοστασίου αεροσκαφών στο Ulyanovsk θα κατασκευάζονται και αεροσκάφη πολιτικής έκδοσης . Στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος του εργοστασίου το πρώτο χρόνο  θα κατασκευασθούν τέσσερα αεροσκάφη τον δεύτερο  έξι τον τρίτο εννέα , με το μέγιστο όριο να επιτυγχάνεται το  2018.
defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου