Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Π.Ν. ΚΑΙ Ε.Ν. Ο Άγιος Νικόλαος να έχει πάντα καλά τους Ναυτικούς μας

Γιορτάζει σήμερα ο προστάτης του Πολεμικού και Εμπορικού Ναυτικού Άγιος Νικόλαος. Ο Άγιος που προστατεύει τους Ναυτικούς από τη μανία της θάλασσας. Τους ανθρώπους που παλεύουν με τα κύματα για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, όπως έπραξε η φρεγάτα Ύδρα πριν μερικές ημέρες και όπως η συνείδηση των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού επιτάσσει πέραν βέβαια της προάσπισης....
των κυριαρχικών συμφερόντων της χώρας.
Τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και του Εμπορικού Ναυτικού οδηγούνται πολλές φορές στα όρια τους με τα κύματα να υψώνονται μπροστά τους έτοιμα να «πνίξουν» τα πλοία και αυτούς μαζί. Και πολλές φορές είναι η πίστη στον Άγιο Νικόλαο που τους δίνει δύναμη να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να φτάσουν στον προορισμό τους.
Οι Ναυτικοί σήμερα τιμούν τον προστάτη τους και πέραν της τελετής στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το Πολεμικό Ναυτικό ανοίγει την «αγκαλιά» του για να υποδεχθεί τους πολίτες.
Με απόφαση του ΓΕΝ από σήμερα το απόγευμα και μέχρι την Κυριακή τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα βρίσκονται ελλιμενισμένα στο λιμάνι του Πειραιά, στη διάθεση των πολιτών.
Πρόκειται για τη φρεγάτα Ύδρα, την ΤΠΚ Γρηγορόπουλος και το Υ/Β Πόντος.
Θα βρίσκονται δεμένα στα κρηπιδώματα 12 και 13  (Εκθεσιακό Κέντρο ΟΛΠ), προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί τις εξής ώρες:
- Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου, από 15:00 έως 18:00
- Σάββατο 07 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 18:00
- Κυριακή 08 Δεκεμβρίου, από 10:00 έως 18:00
defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου