Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

EUROFIGHTER TYPHOON Πρώτες δοκιμές για το Tranche 3A – Βίντεο

Δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο από τις πρώτες εναέριες δοκιμές του Eurofighter Typhoon που ανήκει στη νεότερη Tranche 3A. H συμφωνία για την συγκεκριμένη έκδοση υπογράφηκε το 2009 και αφορά την παράδοση 112 αεροσκαφών στις τέσσερις χώρες που μετέχουν στο πρόγραμμα: Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία,
Η έκδοση Tranche 3A δεν διαφέρει εξωτερικά....
από τα υπόλοιπα αεροσκάφη του τύπου εμπεριέχει όμως σημαντικότατες βελτιώσεις σε υποδομή μελλοντικών συστημάτων τα οποία πρόκειται να τοποθετηθούν σε αυτή. Έτσι τα αεροσκάφη της συγκεκριμένης έκδοσης είναι έτοιμα από πλευράς καλωδιώσεων να δεχθούν το νέο ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης E-scan το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη, σύμμορφες δεξαμενές καυσίμου οι οποίες θα εκτινάξουν την εμβέλειά του και μια νέα βάση για την εγκατάσταση συστήματος ταχείας ανταλλαγής πακέτων δεδομένων σε ασφαλές περιβάλλον και Νατοϊκών προδιαγραφών.
Το αεροσκάφος διαθέτει δύο κινητήρες EJ-200 οι οποίοι αποδίδουν 20.000 λίβρες ο καθένας με μετάκαυση, ισχύς η οποία φέρνει το λόγο ώσης προς βάρος στο 1,15+ εκτοξεύοντας κυριολεκτικά το αεροσκάφος από στάση στο 1,6 mach και ύψος 11.000 μέτρα σε χρόνο λιγότερο από 2,5 λεπτά.


defencenet,gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου